Η ALFA HELLAS SECURITY στηρίζει ως χορηγός τον 2ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT, που θα διεξαχθεί με 21 συμμετοχές στην πίστα «ΚαρτΜάνια», στα Βραχναίικα Πατρών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου.
Το επίπεδο των συμμετοχών είναι πέρα από κάθε προσδοκία και έτσι η υπόθεση «βάθρο» δεν θα είναι εύκολη για κανέναν.
Η βαθμολογία στο Πρωτάθλημα είναι ανοιχτή σε όλα τα μέτωπα καθώς είμαστε μόλις στο δεύτερο γύρο του θεσμού και οι οδηγοί προσπαθούν για το καλύτερο.
Τα ελεύθερα περάσματα ξεκινούν στις 09:30 το πρωί της Κυριακής, ενώ τα Βαθμολογημένα στις 12:00. Οι Μάχες των τελικών των Διπλών περασμάτων θα ξεκινήσουν στις 15:00.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα εξασφαλίζει μια δυνατή επιστροφή του Drift στην Πάτρα μετά από τρία χρόνια απουσίας, δημιουργώντας ένα πανηγυρικό κλίμα στην πίστα της «ΚαρτΜάνια», με την πιο γρήγορη και θεαματική διαδρομή. Η είσοδος τιμάται με 8 ευρώ, ενώ θα γίνει κλήρωση με τα εισιτήρια για πλούσια δώρα.
Εκτός από την Alfa Hellas Security, χορηγοί είναι και οι : WURTH , Loux Cola , e-pumps.gr , S/M 3Α ΑΡΑΠΗΣ Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Κολοκυθάς , Latsis Executive , Kiriazis Powertechs , Autolisi , Mylon Cafe , Racing Star , Karagiannis Exhaust.
Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα μέσα: Super B , 4 troxoi , Εφημερίδα «Πελοπόννησος» , pelop.gr, TRIP , MATCH AXAIAS , PatrasEvents.gr , SKAI Πάτρας 89.4 , Μελωδία FM 100.4 , SPORT 24 104.1 , PALMOS 103.7 , automotopatras.gr , studio APS , The Claxons, Bizzare Stickers.