Υπό την επιτήρηση και την επίβλεψη σε θέματα ασφάλειας της ALFA HELLAS SECURITY διεξάγεται απόψε, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της  Παναχαϊκής, στην Πάτρα, μια μεγάλη συναυλία που υπόσχεται πολλά.

Πρόκειται για τη συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου,  Χρήστου Θηβαίου και Μίλτου Πασχαλίδη, οι οποίοι ενώνουν ξανά τις φωνές και τις προσωπικότητες τους και μας προσκαλούν σε μια γιορτή που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα. Είναι και φέτος «πάντα εδώ…» επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός. μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συνεχίζουν την πετυχημένη συνεργασία τους, κάνουν προσθήκες στο πρόγραμμα τους με απρόσμενα τραγούδια. Τραγούδια σταθμοί από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και ιστορίες που τους ένωσαν τα τελευταία 20 χρόνια της παράλληλης πορείας τους, γεμίζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλογές από την Κρητική παράδοση, το ιταλικό τραγούδι και αλλά τραγούδια που τους συγκινούν κι ας μην είναι δικά τους.

Στο ταμείο η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 12€. *Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.