Υπό την εποπτεία της ALFA HELLAS SECURITY θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου Athens Rugby Sevens Tournament.

Το συγκεκριμένο τουρνουά Ράγκμπι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Λεωφόρος Αλεξάνδρας), παρουσία της κορυφαίας προσωπικότητας του αθλήματος, του Αυστραλού David Campese.

Με αφορμή την εισαγωγή του Rugby Sevens στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, το Τουρνουά της Αθήνας αναμένεται να προσελκύσει όχι μόνο τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και το ευρύτερο φίλαθλο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να αγαπήσει το νέο Ολυμπιακό άθλημα.
Στους αγώνες του διημέρου θα συμμετάσχουν οι 8 (οκτώ) κατά τεκμήριο καλύτερες ελληνικές ομάδες Ράγκμπι: Παναθηναϊκός RFC, Athens Barbarians, Attica Springboks RFC, Athens Spartans Rugby, Αίολος Πατρών, WSU Περιστέρι, Τιτάνες Καβάλας, Lions Θεσσαλονίκης.

Στην έναρξη του τουρνουά ο επίσημος καλεσμένος των M&Ms David Campese, οργανώνει sport clinic για παιδιά έως 14 ετών, ενώ η 2η ημέρα (Κυριακή 1/6, 17:00) περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ παιδικών ομάδων, γυναικείων ομάδων, και βέβαια τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες, με τον μεγάλο τελικό για το Κύπελλο του 1st Athens Rugby Sevens Tournament.

Η ALFA HELLAS SECURITY επιλέχθηκε από τους διοργανωτές του τουρνουά με κριτήρια την υψηλού επιπέδου εξειδίκευσή της στις αθλητικές διοργανώσεις και το έμπειρο προσωπικό της.