Η ηρεμη δυναμη της ασφαλειας

Η ασφάλεια, κυρίαρχης και πρωταρχικής σημασίας παράμετρος στην καθημερινότητα μας, ως λέξη, αρχίζει και τελειώνει με το γράμμα άλφα «Α».

Τυχαίο; Για εμάς, στην ALFA HELLAS SECURITY, όχι. Και γι’ αυτό ακριβώς αλλά και για να δείξουμε τη βαρύτητα που προσδίδουμε στο έργο μας καθώς και το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών μας, το επιλέξαμε ως το πρώτο συνθετικό της επωνυμίας της εταιρείας μας.

Εγγύηση δεν αποτελούν τα μεγάλα λόγια, ούτε τα βαρύγδουπα σχήματα λόγου, αλλά η σημερινή αποτελεσματική παρουσία μας στους τομείς της φύλαξης και της ασφάλειας, σε συνδυασμό με το μακρύ ταξίδι μας στον χρόνο.

Η ιστορία μας, ως εταιρεία, φαινομενικά, συμπληρώνει πλέον μια πενταετία, αλλά η διαδρομή που έχουμε καλύψει ως φυσικά πρόσωπα στον κρίσιμο και ζωτικής αξίας χώρο της ιδιωτικής φύλαξης, έχει ήδη εισέλθει στην τρίτη δεκαετία της.
Έμπρακτη απόδειξη και επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας είναι η ικανοποίηση των ίδιων των συνεργατών μας, οι οποίοι βιώνουν και διαπιστώνουν καθημερινά την πεποίθηση ότι η ALFA HELLAS SECURITY είναι η ήρεμη δύναμη της ασφάλειας.