Η ιστορια μας, με δυο λογια

Το 2010, ως στελέχη με πολυετή προϋπηρεσία στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας, ιδρύσαμε την εταιρεία με την επωνυμία ALFA HELLAS SECURITY,  με έδρα την Πάτρα.

Πρωταρχικός μας στόχος ήταν, και παραμένει, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας με νέες ιδέες, να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Ασφάλειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των συνεργατών μας από τους χώρους του επιχειρείν και του αθλητικού θεάματος, καθώς και η ανάθεση στην εταιρεία μας του έργου της φύλαξης μεγάλων αθλητικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων, πιστοποιούν ότι βαδίζουμε την σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη του στόχου μας και αποτελούν σαφή ένδειξη έμπρακτης εμπιστοσύνης στο έργο της εταιρείας μας.

Είναι ο διευρυμένος κύκλος των συνεργατών μας και των εν γένει εργασιών που καλούμαστε να περαιώσουμε, που μας οδήγησε στην απόφαση, το 2011, να λειτουργήσουμε υποκατάστημα στην Αθήνα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από στελέχη με προϋπηρεσία στον χώρο πάνω από 20 έτη, τόσο στον τομέα ηλεκτρονικών συστημάτων όσο και στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας με έμψυχο δυναμικό.