«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί την ALFA HELLAS SECURITY για την προσφορά της με τη χορηγία της δωρεάν φύλαξης του «ΟΔΥΣΣΕΑ», του 1ο Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας.
«Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει αξία θησαυρού», τονίζεται σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή που εστάλη στην ALFA HELLAS SECURITY, στην οποία αναφέρονται και τα ακόλουθα:
«Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, το “Χαμόγελο του Παιδιού” καταφέρνει κάθε χρόνο να επιβιώνει αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και τη φροντίδα χιλιάδων παιδιών, που έχουν στερηθεί το χαμόγελό τους.
Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.
Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντα τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά, ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας».