Ύστερα από έξι χρόνια, η Λεωφόρος φόρεσε τα… γιορτινά της για ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού, έστω κι αν το αποτέλεσμα ήταν «εφιαλτικό» για τη δημοφιλή ομάδα.
Ακόμα κι έτσι, όμως, και παρά το δεδομένο άγχος που υπήρχε, η ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, καθώς η ALFAHELLASSECURITY, η οποία είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα, έφερε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία την αποστολή της.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, μετά το τέλος του ματς, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και της ALFAHELLASSECURITY έλαβαν συγχαρητήρια τόσο απ’ την UEFA, όσο κι απ’ τη Σταντάρ Λιέγης για τις συνθήκες της άρτιας διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Ως εκ τούτου, λοιπόν, με την καθοριστική συνδρομή της ALFAHELLASSECURITY, η Λεωφόρος πέρασε με… άριστα τις εξετάσεις της UEFA και φυσικά δεν τίθεται πλέον θέμα για το πού θα δώσει ο Παναθηναϊκός το επόμενο εντός έδρας ματς του στα πλέι οφ του Europa League.

Εννοείται ότι και αυτό θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να έχει για μια ακόμη φορά στο πλευρό του την κορυφαία στο είδος της, πανελλαδικώς, εταιρεία.