Η κορυφαία επιχείρηση υαλουργίας και φωτιστικών VIOKEF ανέθεσε στην ALFA HELLAS SECURITY το έργο της ασφαλούς φύλαξης των εργοστασιακών εγκαταστάσεων της, στο Κορωπί Αττικής.
Από το 1954, όταν η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Ν.Θ. Κάκκο, και έως σήμερα, επί 60 συναπτά έτη, η VIOKEF δημιουργεί με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα φωτιστικά και προϊόντα από γυαλί.
Οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις της VIOKEF, εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και ποιοτικούς ελέγχους , τής επιτρέπουν να συνδυάζει την παράδοση με τους πλέον μοντέρνους και σύγχρονους τρόπους παραγωγής.
Σχήματα, ντεκόρ και διαφάνειες συνδυάζονται μεταξύ τους προσφέροντας άπειρους συνδυασμούς και δίνουν μοναδικότητα στις γυάλινες δημιουργίες της.
Παράλληλα, γυαλί και φως συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν μοναδικά φωτιστικά που ταιριάζουν σε χώρους επαγγελματικούς, ξενοδοχείων ή σπιτιών.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η VIOKEF συγκαταλέγεται στις 50 κορυφαίες κερδοφόρες μεταποιητικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, ενώ σημαντική είναι η εξαγωγική της δραστηριότητα, καθώς και η παρουσία της σε αγορές του εξωτερικού.