Η ALFA HELLAS SECURITY, με την πολύχρονη εμπειρία της και με το εξειδικευμένο προσωπικό της στηρίζει, ως χορηγός, και το 4ο Patras Motor Show που διοργανώνει η ΦΙΛΜΠΑ στο μώλο Αγίου Νικολάου, από την Παρασκευή 20 Ιουνίου έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός για τους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Πάτρα, και την οποία στηρίζει η ALFA HELLAS SECURITY, ανελλιπώς, τα τελευταία χρόνια.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής – εταιρικής ευθύνης, δεν μπορούσαμε παρά να διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στηρίξουμε την πρωτοβουλία της ΦΙΛΜΠΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της ALFA HELLAS SECURITY κυρία Αλεξάνδρα Πανωθιόκα – Διαμαντοπούλου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου των διοργανωτών, που δόθηκε την Τετάρτη, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΦΙΛΜΠΑ κ. Κυριάκος Καπετανάκης, αφού εξήρε το σημαντικό έργο της ALFA HELLAS SECURITY και την ανυπολόγιστη προσφορά της στη διοργάνωση, πρόσθεσε: «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή την προσπάθεια και ειδικά τους χορηγούς μας και τον Δήμο Πατρέων. Το 4ο P.M.S. θα είναι αντάξιο των προσδοκιών και καλούμε όλο τον κόσμο να δει τα μοναδικά εκθέματα».

«Η συγκεκριμένη έκθεση, που ξεκίνησε χάρη στην προσπάθεια πολύ λίγων, έγινε θεσμός. Οι Πατρινοί το αγκάλιασαν, οι προσδοκίες είναι πολλές, τα οφέλη μεγαλύτερα. Ο Δήμος είναι στο πλευρό τέτοιων εκδηλώσεων», τόνισε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Βαφέας, ενώ η κυρία Χάρις Μανιατοπούλου, εκπρόσωπος της χορηγού Interamerican, ανέφερε: «Είναι μια πρωτοβουλία που στηρίζει την πόλη, αφoρά την πόλη. Η Ιnteramerican δεν μπορούσε παρά να στηρίξει αυτή την εκδήλωση».

H έκθεση θα διαρκέσει τρεις ημέρες, και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 20 Ιουνίου έως την Κυριακή 22 Ιουνίου.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, ο ΟΛΠΑ, το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πατρών και τυγχάνει της στήριξης του Λιμεναρχείου.

Xορηγοί είναι οι: ALFA HELLAS SECURITY, INTERAMERICAN, FORD – VOLVO – SUZUKI ΛΑΖΑΝΑΣ, MOBILE CORNER, IONIAN CHANNEL, ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ, MATCH ΑΧΑΪΑΣ, BURN OUT, KISS 92,2, LIKE 88,2, ΜΕΛΩΔΙΑ FM 100,4, ΣΕΝΤΡΑ 104,1, ΣΚΑΙ 89,4, ΧΡΩΜΑ 102,1, ZOUGLA.GR, automotopatras.gr, peritroxon.gr, driversnews.gr, patrasevents.